HOME ABOUT PRODUCTEN
MIJN HELDJE OP POTEN

ABOUT ME

In het kort

Hallo, mijn naam is Lilian Maarleveld en ik ben bezig met geld ophalen voor een psychiatrische hulphond. Deze hond zou mijn veel helpen bij de dagelijkse dingen in het leven. Echter is een psychiatrische hulphond wel erg duur, ik zit tegen een rekening aan te kijken van 20.000 euro. Hierbij komt ook nog dat deze soort hulphonden niet worden vergoed door de zorgverzekering of door je gemeente. Dit is natuurlijk niet een bedrag dat ik even kan betalen en daarom ben ik begonnen met het maken van hondenspeeltjes, halsbanden, tuigjes en vlooienbanden. Als je geen hond hebt is er ook de mogelijkheid om geld te doneren.

Lilian Maarleveld


Photo of Me

Over mij

Ik ben een meisje van achttien jaar die nu wat pittige jaren achter de rug heeft. Ik heb namelijk autisme, hier zijn ze bij mij pas laat achter gekomen, waardoor ik verschillende verkeerde coping mechanismes heb en verschillende psychiatrische stoornissen heb ontwikkeld. Denk hierbij aan : een depressie, een eetstoornis en een angststoornis. Door deze dingen is het voor mij soms moeilijk om te functioneren in het dagelijks leven. Dingen waarbij jij misschien niet eens bij na hoeft te denken kosten voor mij al veel moeite of spanning. Denk hierbij aan: opstaan, naar school gaan, boodschappen doen en met vrienden afspreken.

Hulphond

Een hulphond is er om zijn baasje te helpen en zijn baasje meer zelfstandig laten zijn. In mijn geval zou dat gaan over met het openbaar vervoer kunnen gaan, zelf boodschappen kunnen doen,zelfstandig naar afspraken kunnen gaan en uiteindelijk ook zelfstandig kunnen wonen. Concrete dingen waarbij de hond zal gaan helpen zijn: signaleren als ik overprikkeld raak, voor me gaan zitten om mensen buiten me persoonlijke ruimte te houden, mij naar een rustige plek begeleiden als ik in paniek raak, mijn deep presseure therapie geven ( op me gaan liggen waardoor je rustig word), afleiding bieden in moeilijke situaties en mij dag structuur geven.

6
Soorten
20+
Al verkocht
15+
Tevreden Klanten
Producten

Mijn producten

Hier zijn een aantal van mijn hondenspeeltjes te zien. Klik erop om ze groter te maken!


Hondentuigje
Hondentuigje
Bot Kauwspeeltje
Bal Gooispeeltje
Bal Poppetje
Trekspeeltje